dimarts, 30 d’agost del 2016

Volem millorar el parc infantil de la plaça Castanyers del barri de Can Deu... ens ajudes?

L'Ajuntament de Sabadell ha iniciat en un procés participatiu que ofereix a la ciutadania l’oportunitat d’incidir en una part del pressupost municipal de l’any 2017.
El procés, que porta per títol Construint Ciutat posa a disposició de la població un milió d’euros del pressupost municipal per l’any vinent perquè proposi i decideixi projectes per ser executats per l’Ajuntament.Dins d'aquest procés la nostra entitat ha presentat un projecte que ha estat acceptat per a la fase final de votacions. Aquesta actuació a l’espai públic (parc infantil de la plaça Castanyers) si finalment és de les opcions més votades serà executada per l’Ajuntament durant el 2017.

Més informació del procès participatiu
Llistat de projectes i com votar


Us volem explicar el projecte que hem presentat perquè, si us sembla bé, ens ajudeu amb el vostre vot.

Millora del parc infantil de la plaça dels Castanyers 
El projecte de Can DeuEntitat promotora: Associació Esportiva Can Deu

Justificació del projecte: La plaça dels Castanyers es va remodelar fa uns anys i es va dotar de font i parc infantil. Dins el parc , la zona de jocs dels més petits s’hi va instal·lar paviment sintètic, deixant a la resta del parc terra de sorra. A la pràctica s’ha comprovat que la zona de sorra comporta problemes de seguretat i higiene, així com, constant brutícia cap a la zona de paviment sintètic que acostuma ha estar habitualment ple de sorra.
Creiem que seria important la cobertura total de l’àrea de joc amb paviment sintètic, millorant així la qualitat de l’espai per als nens i nenes del barri.

Descripció: Es proposa dotar amb paviment sintètic la totalitat de l’actual parc situat a la Plaça dels Castanyers. Es un espai aproximadament de 14 per 22 metres. L’ús que proposem és l’actual (parc infantil) però millorant-ne el paviment sintètic actual i substituint la part de sorra. Donat que hi ha elements de joc amb alçada de caiguda important (balancí de 4 persones i gronxador) es considera que el gruix del cautxú hauria de ser mínim de 6 a 8 cm. Proposem aprofitar els gronxadors actuals i en cas que el disseny de la plaça ho permetés incorporar-ne algun de nou.

Pressupost: 34.000 €
Calendari del procès: Recordeu que cal votar del entre el 6 i el 18 de setembre.


Com votar: si tens més de 14 anys i estàs empadronat a Sabadell podeu votar per internet o presencialment.Ajudans a conseguir millorar el Parc de la plaça Castanyers!!
Moltes gràcies.