Escoles

escoles_lleure
Són diversos els serveis que des de l'AECD oferim en l'àmbit escolar en coordinació amb AFAs, equips docents i directius i/o el departament d'educació de l'Ajuntament.

Activitats extraescolars

Dinamitzem a diverses escoles de Sabadell l'oferta d'extraescolars. Com teatre, anglès... entre d'altres. També de caire més esportiu que podeu consultar aquí.

Tallers de migdia

En conveni amb l'Ajuntament de Sabadell estem dinamitzant tallers d'expressió corporal, de ioga i de lectura als espais de menjador de diferents centres de la ciutat.

Patis Oberts

Els patis escolars sovint s'obren com a espai d'ús públic per a les famílies, els nens i les nenes i els adolescents fora de l'horari escolar, els caps de setmana i durant el període de vacances escolars.

L'Ajuntament de Sabadell ha iniciat projecte al respecte en alguns barris de la ciutat el curs 2022-23 i 2023-24. Els objectius principals són:

- Fer possible l'ús del pati per a col·lectius o activitats que es puguin dur a terme sense interferències i impulsant la interrelació.

- Oferir una alternativa d'oci als nens, nenes i joves i les seves famílies, que es pot exercir de manera autònoma en un context segur i proper.

Des de l'AECD dinamitzem el servei de monitorització que obre i tanca el pati escolar dins dels horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions i promou dinàmiques.

En els patis escolars oberts es realitzen activitats de dinamització educativa, esportiva, artística o en família. Aquestes activitats són gratuïtes i estan obertes al barri.

festa escolafesta escolafesta escola

Dies especials

En ocasions donem suport a escoles, AMPA o AFA per donar forma i tenir monitoratge i materials en dies especials on es vulguin fer activitats de lleure, gincanes i tallers. Com la Castanyada, final de curs, Carnestoltes, Sant Jordi...

Casals d'estiu

Un altre servei que oferim a les escoles són el Casal d'estiu, podeu llegir-ne al respecte aquí.