Famílies


La nostra activitat social es molt important, el vincle amb les famílies es el nostre segell  de qualitat, són moltes les famílies que participen en algunes de les activitats proposades des de l’entitat.

Fem:

- xerrades amb especialistes expertes en temes d'interès per les famílies, com poden ser l'alimentació, el TDA(H), prevenció de drogues o qualsevol proposta feta per les mateixes famílies.

- tallers potenciant activitats per compartir amb els fills ja siguin grans o petits, de cuina, manualitats, risoteràpia amb pares/mares i adolescents.

SORTIDES

Les sortides és una secció ja consolidada, doncs, hem aconseguir  que els usuaris mateixos facin propostes i es preocupin de buscar llocs on anar.

Seguim potenciant el descobriment de les comarques catalanes, el respecte per la natura i l’amistat i la cohesió de grup (infants –educadors/es i famílies).  Un suport important per aquesta secció son els pares dels més petits, ja que els agrada mantenir un contacte amb les persones que diàriament estan amb els seus fills i d’aquesta manera també coneixen a la seva família de una forma més propera.