dijous, 1 de juny del 2017

CAP DE SETMANA AMB LES FAMILIES!!!!



El passat cap de setmana 6 i 7 de maig vam anar a la casa de colònies MAS SURO, amb la col·laboració de la Fundació Probites.

Van gaudir d'un espai natural molt acollidor 47 adults i 17 infants, la casa està situada a Sant Gregori, i hem pogut descansar en un ambient ideal per infants i famílies, els més petits han compartit moments irrepetibles a la granja amb els ànecs, cavalls, ovelles, cabres d'entre altres. La família de la casa que ens atenien han sigut molt atentes i amables.

Els balls del dissabte a la tarda van agradar molt tant a petits com grans, on els experts sens dubte eren els petits, tenim futurs monitors de ball en camí!!

Després de sopar, un joc nocturn molt divertit i a la vegada entretingut, va fer que, tant infants com pares/mares , s'endinsessin pels voltats de la casa, amb la llanterna en mà, a buscar les fitxes necessàries per a proclamar-se guanyadors.

Celebrar el dia de la mare va agradar molt, els infants li van donar a les seves mares un joier amb una polsera feta per ells amb el seu nom i la seva petjada.






FELICITATS A TOTES

 LES MAMIS








Va ser un cap de setmana diferent, amb gent increïble i amb ganes de repetir!!

Deixem unes fotos perquè gaudíssiu també vosaltres d'una casa tan bonica i d'unes cares de felicitat.