dijous, 9 de novembre del 2017

EL C.E MERCANTIL FA UNA DONACIÓ SOCIAL ALS NOSTRES EQUIPS DE FUTBOL 7 I FUTBOL SALA


El passat dijous dia 2 de novembre a les 18h al barri de Can Puiggener. El president del CE Mercantil Jordi Grané i el seu director general Xavi Cubino van fer una excel·lent donació social d'equipacions esportives per als equips de futbol 7 i futbol sala del barri de Can Puiggener que formen part de la nostra entitat.

Dins de les actuacions de responsabilitat social el CE Mercantil, el club bandera del futbol base a Sabadell va lliurar un kit d'equipació complet a cada jugador dels equips que entrenen al barri de Can Puiggener.  
Gràcies a aquesta iniciativa els participants d'aquests equips, nens entre els 4 i 16 anys d'edat, poden gaudir d'equipacions completes per poder realitzar de manera molt adequada l'activitat i poder gaudir-ne com qualsevol altre nen de la seva mateixa edat.

A l'acte també van acudir la regidora d'Esport de Sabadell, Marisol Martínez, acompanyada pels tècnics responsables del projecte d'integració social a través de l'esport en Pere Carrasco i Joan Baraldés i membres de la nostra entitat, el president, Marc Gonzalez, la directora tècnica, Raquel Jiménez i els tècnics especialistes en esport integració en Pol Rigart, Alberto Garcia i la Neida Camacho, que a més són els entrenadors d'aquests equips.
Des de l'Associació Esportiva Can Deu volem agrair al CE Mercantil la seva tasca solidaria a la nostra ciutat.


Equips uniformats amb tots els seus participants ( jugadors i entrenadors)

Jordi Grané (president C.E Mercantil), Marisol Martínez ( Regidora d'Esports ), Marc Gonzalez (President AECD), Alberto Garcia ( Entrenador futbol 7)