dimecres, 4 d’abril de 2018

Dia Mundial de l'Activitat Física, 6 d'abril 2018


Catalunya escalfa motors per celebrar un any més el
Dia Mundial de l’Activitat Física, el proper 6 d’abril, amb l’objectiu de promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar.

El lema d’enguany és “+actius cada dia
 


Aquest any, l’acte central a Catalunya tindrà lloc a Igualada, ciutat que treballa per assolir la distinció de Ciutat Europea de l’Esport l’any 2019, al costat de múltiples activitats programades arreu del territori català entre l’1 i el 30 d’abril.

Estem convençuts que la resposta de la ciutadania tornarà a ser espectacular, com ha estat en els últims anys, amb desenes de milers de catalans i catalanes participant en els esdeveniments organitzats per centenars d’entitats. Cada any, la complicitat entre la societat civil i les administracions és una de les claus de l’èxit d’aquesta jornada, que a Catalunya celebrem des del 2010 en el marc del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut sota el paraigües del Pla Nacional de Promoció de l’Activitat Física.

El Dia Mundial de l’Activitat Física és una de les eines amb què cada any fem realitat aquest compromís per inculcar els hàbits saludables a petits i grans.

  • Acumular 30 minuts d’activitat física cada dia en adults i gent gran
  • Acumular 60 minuts d’activitat física cada dia en infants i adolescents
BONA CELEBRACIÓ !
+ actius cada dia!

PARTICIPEU i SEGUIU TOTA LA INFORMACIÓ AMB l’ETIQUETA #gentactiva #DMAF18

 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada