dijous, 7 de juny del 2018

L'AECD un any més entitat destacada en la 65a Festa de l'Esport Sabadell 2018

Aquesta darrera setmana Sabadell ha viscut la 65a edició de Festa de l'Esport amb multitud d'activitats que han omplert els carrers d'esport, d'entitats, de conferències i de premis.

Des de l'Associació Esportiva Can Deu hem volgut participar activament en aquesta festa organitzant i participant a diferents activitats:
- Torneigs esportius de futbol sala, futbol 7 i bàdminton a Can Puiggener
- Festival d'activitats dirigides i spinning a la plaça Castanyers (Can Deu)
- Gimcana poliesportiva a les Carpes d'entitats (Centre)
- Exhibicions de G. Rítmica i hip hop a la plaça Doctor Robert (Centre)
- Fotografia dels campions
- Campionat de break dance
- Gimcana poliesportiva al Parc Catalunya

Un any més l'Asociació Esportiva Can Deu ha estat seleccionada dins de les 10 entitats finalistes al Premi El Corte Inglés a la Promoció de l'Esport 2017 i el passat dimarts 29 de maig el nostre president va recollir aquesta menció a l'espera de l'acte principal de la Festa de l'Esport Sabadellenc.


El divendres 1 de juny durant l'acte de la Festa de L'esport 2018 al teatre Principal vam poder viure l'emoció dels esportistes i entitats finalistes, dins d'un format dinàmic amb intervencions, premis i actuacions.
A la meitat de l'acte va arribar el moment de premiar a les 3 entitats que comparteixen el Premi El Corte Inglés a la Promoció de l'Esport 2017 on el jurat va considerar mereixedors del premi al Creu Alta Bàsquet Club, la Unió Excursionista de Sabadell i l'Associació Esportiva Can Deu.
Volem agrair al jurat aquesta valoració i felicitar a totes les entitats participants per la gran tasca desenvolupada al llarg de la temporada.

Per finalitzar felicitar a tots els esportistes, les seves famílies i tot l'equip tècnic per la gran implicació, esforç i treball que ens porten a ser una de les entitats més destacades de la ciutat.