dimarts, 18 de setembre del 2018

STRETCHING YOGA "busca paz para tu mente, y encontrarás salud para tu cuerpo

L' estrès és un dels principals problemes de la societat actual. Per aquest motiu hem de buscar un tractament per a combatir-lo. Una bona manera és l’stretching yoga.

Aquesta temporada, com a novetat, l’AE Can Deu oferta la possibilitat de practicar aquesta disciplina. Combina ESTIRAMENTS, RELAXACIÓ, RESPIRACIÓ, MOVILITAT.... Està recomanada per a tothom, ja que aconseguirem millorar la postura, estimular la mobilitat corporal, aliviar tensió muscular i articular.
Les sessions estan composades d’estiraments, exercicis que proporcionen un ambient relaxant, acollidor i sense necessitat de forçar el cos. És un treball progressiu que requereix dedicació i constància.

BENEFICIS, NO NOMÉS FÍSICS
Sovint, el cos ens avisa dels “mals” de la ment. Tractar d’arribar a connectar ment i cos, farà que a través d’una bona salut corporal, obtinguem una bona salut mental. 
Resultat d'imatges de Busca paz para tu mente, y encontraràs salud para tu cuerpo
ÚTIL PER A TOTHOM
L’stretching ajuda tant a esportistes com a persones sedentàries. També qualsevol edat pot beneficiar-se dels seus efectes sobre el cos. Tothom hauria d’incloure aquesta activitat a la seva rutina diària.  

A partir de l’1 d’octubre, podrem gaudir de l’activitat en els següents espais i horaris
Centre Cívic de Can Deu, els dilluns i dimecres de 17,30h a 18,30h i al Pavelló Nord, els dilluns i dimecres de 20h a 21h.  
PROMOCIÓ
Si ets soci de l’AE Can Deu, podràs assistir GRATUÏTAMENT a les sessions del mes d’octubre. 

Per a més informació posa’t en contacte amb nosaltres al 617572198 o enviant un correu a aecdgimnas@gmail.com