diumenge, 21 de juliol del 2019

L'AECD premiada com a finalista al Premi a la Promoció de l'Esport 2018


Un any més l'Asociació Esportiva Can Deu ha estat seleccionada dins de les 10 entitats finalistes al Premi El Corte Inglés a la Promoció de l'Esport 2018 i el passat dimarts 28 de maig la nostra coordinadora Virginia Garcia va recollir aquesta menció a l'espera de l'acte principal de la Festa de l'Esport Sabadellenc que es va realitzar el divendres 31 de maig al Teatre Principal.
Les 10 entitats finalistes al Premi El Corte Inglés a la Promoció de l'Esport 2018 considerades pel jurat vam ser: Creu Alta Bàsquet Club, C.E. Sant Nicolau, Club Esgrima Jaume Viladoms, Centre d'Esports Sabadell, CFU Can Rull Romulo Tronchoni, Escola de Futbol Sabadell, C.Futbol Amics del Pou, Futbol Sala Sabadell Femení, Falcons Sabadell i l'Associació Esportiva Can Deu.El dia de la Festa vam poder viure l'emoció dels esportistes i entitats finalistes, dins d'un format dinàmic amb intervencions, premis i actuacions.
Volem agrair al jurat aquesta valoració i felicitar a totes les entitats participants per la gran tasca desenvolupada al llarg de la temporada.

Durant la setmana de la Festa de l'Esport la nostra entitat va participar en un grapat d'activitats amb els nostres socis i grups, i d'altres obertes a la població.