dijous, 3 d’octubre del 2019

Encetem el curs 2019-2020 amb molta força! Des del Centre Cultural


Aquest estiu hem carregat les piles i tornem a ser aquí una vegada més amb ganes d’aprendre, de fer activitats tots junts, de crear, d’innovar, de transmetre valors. Però sobretot, de donar el millor a les persones que confien en nosaltres des de fa tants anys. Per cert, aquest any en fem 29! Encara som joves, però tenim un munt d’experiència en la feina que fem.

Per celebrar-ho, el divendres 20 de setembre, vam fer una festa al carrer amb activitats, tant esportives com culturals, amb la col.laboració de l'AAVV de Can Deu. 
Els més petits van poder gaudir d’un taller preparat pels monitors i monitores, on van poder realitzar xapes personalitzades per ells mateixos i també diferents punts de llibre per no perdre’s en cap moment en les lectures.D’altra banda, per aquest curs tenim preparades moltes activitats i dinàmiques que ens permetran jugar i gaudir a l’hora que aprenem. Farem sortides per conèixer el nostre entorn, veurem pel·lícules que ens transmetran nous valors i farem esport per mantenir-nos en forma, entre d’altres moltes coses.
Durant l’estiu també hem pensat que li hauríem de donar més importància al canvi climàtic i, com a conseqüència, també a la nostra salut. Per això aquest any posarem especial èmfasi al reciclatge de la brossa, treballarem amb materials reutilitzables en la mesura del possible i cuidarem molt més la nostra alimentació a l’hora de berenar (A casa també!).
De moment, us deixem també algunes imatges de el que hem fet durant aquests primers dies:


El més petits tambè hem començat, i estan molt contents:I per tercer any consecutiu el taller de Petits cuiners, encara hi han places els dimarts. Horari del taller de 17 a 18h.
els recollim de les escoles Floresta i Can Deu.
A l'Espai Jove han tornat amb moltes ganes de compartir experiències

Aquesta setmana s’ha engegat el taller de cine. La sèrie escollida ha sigut Merlí degut als seus valors. Merlí el protagonista de la sèrie aconsegueix traspassar barreres i prejudicis que els alumnes tenen. A més també els ajuda a millorar com a persones en tots els nivells ( personal, acadèmic, social i familiar).
Els joves de l’espai han acceptat positivament aquest taller i s’han mostrat receptius i motivats en seguir veient la sèrie a més de fer un petit debat una vegada finalitzat el capítol.