dimarts, 28 de gener del 2020

un mes ple d'activitats!!!!!!!


Hem aprofitat els nostres dots culinaris per sorprendre els companys i companyes amb noves receptes. Vam fer unes galetes amb motius nadalencs al forn. A més de passar una molt bona estona plegats/des mentre les preparàvem, també les vam compartir junts i posteriorment, en vam portar a les nostres famílies, tot i que ja no ens en quedaven gaires perquè som molt llaminers/es!
Al desembre, ja se sap, arriba el Nadal i en aquesta celebració és imprescindible decorar el nostre espai amb un arbre frondós ple de llumetes, estrelles, cors i objectes fets per nosaltres. Ens va quedar un arbre maquíssim.A més de decorar el nostre espai, també vam fer unes decoracions molt lluents i vistoses per decorar el gran arbre per primera vegada del nostre barri Can Deu, amb la col·laboració de l’AAVV de Can Deu, la Ràdio CANDEUFM, Biblioteca nord i l’encén de llums amb la presència de l’Ajuntament de Sabadell

També vam participar en la Marató de TV3 creant dissenys de “joies” polseres, collarets i anells, també punts de lectura,  perquè les persones que volguessin col·laborar afegissin un donatiu per la  investigació sobre les malalties minoritàries.I com no, hem fet activitats amb les nostres famílies. Ens agrada molt quan comparteixen amb nosaltres el nostre espai i el seu temps.

Junts hem decorat gerres amb motius nadalencs per posar al centre de taula aquestes festes i poder lluir la nostra part més creativa.
Hem acabat l’any, com sempre, amb el Casal d’hivern. Ens encanta fer activitats diferents de forma conjunta. A més d’assistir a la festa de Cap d’any a la Plaça del Pi, vam realitzar treballs manuals, vam anar al bosc i vam descobrir un joc nou per alguns i algunes de nosaltres: El Bingo! Quin tou de regals vam recollir!