divendres, 13 de novembre del 2020

Ens adaptem a les restriccions i seguim amb l'activitat online

Benvolguts socis i sòcies,

Malauradament la pandèmia de la COVID ens continua afectant a tots nosaltres i sembla que la situació no avança favorablement.

Donades les mesures aprovades pel Procicat de prevenció i  restriccions obligatòries a Catalunya que s'han publicat al DOGC que ens afecten des del 30/10/2020 i que s'han prorrogat per 15 dies més fins al 27/11/2020. Tornem a veure que afecten al lleure infantil i juvenil, a les activitats extraescolars i a l’àmbit esportiu de la següent manera:

Àmbit educatiu. Activitats no permeses

 Se suspenen les activitats de lleure infantil i juvenil, l'esport escolar i les activitats extraescolars, excepte les que es fan mantenint estrictament el grup bombolla de l’aula o les activitats dins del centre en horari lectiu.

Àmbit esportiu

 Suspensió de tota l’activitat esportiva, excepte l’esport professional

 Tancament de tots els equipaments esportius, excepte els de tecnificació i lligues professionals

 Suspensió de totes les competicions esportives, federades, etc., excepte les lligues nacionals i internacionals

Àmbit lúdic i recreatiu. Activitats no permeses

 Se suspenen les activitats cíviques en grup que impliquin assistència presencial i només es podran fer telemàticament.

 Establiments i equipaments de lleure infantil i d’activitats lúdiques.

 Activitats cíviques i comunitàries, excepte els serveis socials essencials.


Com sabeu des del passat  4 de novembre els entrenaments esportius els estem realitzant de forma online comunicant a cada grup un enllaç per fer la sessió d'entrenament en el seu horari

Estem satisfets amb l'acollida, el nivell d'implicació de socis i tècnics i de la qualitat d'aquestes sessions d'entrenament.

Si encara no t'has unit t'esperem!!


Tenim moltes ganes de tornar a la pista, al gimnàs i poder-nos veure i gaudir de l'activitat física així que en quan la Generalitat de Catalunya ho permeti tornarem a l'activitat presencial amb les adaptacions necessàries sempre respectant i garantint la seguretat.

Restem en contacte per qualsevol qüestió.

Cuideu-vos molt.