diumenge, 29 de novembre del 2020

S'ACABA LA TARDOR

 


Ens han encantat els nou començaments i el mes d'octubre,  l’hem inaugurat amb l’arribada de la tardor i amb tot el que aquesta estació implica. Castanyes, bolets i fulles que cauen dels arbres.

 

Hem creat un mural de la tardor amb elements naturals com fulles dels arbres que vam recollir nosaltres mateixos/es al bosc de Can Deu, branquetes, flors seques, etc. També l’hem decorat amb bolets, castanyes, carabasses i dibuixos de tardor amb molt de color.

Vols veure com ens ha   quedat?


A més a més, hem sigut molt creatius i creatives i hem fet molts treballs manuals: La primera setmana vam realitzar un eriçó que vam pintar amb els dits. Ens vam embrutar molt peró ens ho vam passar d’allò més bé!Ens agrada innovar i elaborar les nostres pròpies creacions. Per això quan

ens deixen plastilina de diferents colors deixem volar la nostra imaginació i

mira tot el que hem fet!

De tant en tant, ens agrada envoltar-nos de natura i fem sortides al bosc.

Pel camí ens expliquem coses, aprenem curiositats sobre els animals que

hi habiten i coneixem les plantes que tenim al voltant. Sabem que al

nostre entorn hi ha molts porcs senglars perquè en veiem les petjades.

També hem descobert el romaní i la farigola. Quina olor!


També hem seguit practicant esport i hem muntat circuits d’agilitat on hem hagut de travessar passarel·les d’equilibri i fer altres proves per superar-los.Com bé sabeu, després de tant d’enrenou, ens agrada relaxar-nos i no hi ha millor activitat per la tornada a la calma que fer una bona sessió de ioga. 

Cada dia aprenem noves postures, millores la nostra postura i aprenem com respirar de forma tranquil·la i conscient.


El berenar, segueix sent el nostre moment preferit. Gaudim amb la resta de ompanys i companyes i assaborim els aliments sans i que ens ajuden a créixer més forts i fortes!