dijous, 7 de gener del 2021

ESPAI JOVE DOCTOR PLANS, Grans adolescents i professionals, treballadors i amb moltes ganes d'aprendre i divertir-se!!!!

Aquests darrers mesos els nostres joves i les seves dinamitzadores de l'Espai Jove Doctor Plans, hi han hagut d'adaptar-se a molts canvis, però gràcies a la disponibilitat de tots i totes això ha sigut possible amb molt d'èxit.

Han hagut moltes inscripcions noves d’adolescents i joves amb moltes ganes d’aprendre, fer coses i compartir.



Hem fet dos grups d'horaris, de 16:30 a 18:30 i de 18:40 a 20:30h, amb grups bombolles per poder complir les mesures de seguretat de la COVID'19, al principi era una mica complicat, però ara treballar amb els mateixos adolescents i joves ha permès treballar i aprofundir en temes importants.                             

Uns dels projectes en el que han participat intensament ha sigut en: 
Joves, per la igualtat de gènere i la identitat!!!!

Ha permès familiaritzar-los amb conceptes com gènere, violència masclistes, feminisme, LGTBI, model patriarcal, etc. I treballar determinades conductes relacionades amb aquests conceptes, que sovint, de forma inconscient i sense maldat son molt populars entre els més joves. Hem treballat molt com aquestes actituds són perjudicials i fan patir a molts dels seus companys, i alhora, com aquestes a la llarga poden esdevenir un problema per a ells mateixos o per al seu entorn més pròxim.

Des de l’entitat volem agrair a les dinamitzadores l’esforç fet per portar a terme el projecte a més de les activitats pròpies de l’Espai, s’ha fet un gran treball d’informació i prevenció molt documentat i en xarxa. Elaborant polseres que ens recordi la importància del respecte. També hem fet cartells pels instituts i un joc molt maco i educatiu.

Sense deixar de banda les activitats pròpies de l’Espai com fer activitat física, boxa, pilates, relaxació i totes les activitats proposades per les i els  joves.

Us deixem l’enllaç de l’Instagram perquè li doneu una ullada a totes les activitats realitzades, esperem que siguin, els vostres interessos i si encara no ets soci... ja saps, contacta amb nosaltres.

https://www.instagram.com/espaijove_doctorplans/?hl=es

L'encesa dels arbres de Nadal de la zona Nord, són un esdeveniment molt important per enfortir els lligams de la nostra comunitat. La zona Nord, des de Dimecres passat llueix més nadalenca que mai, gràcies a l'esforç de les persones o entitats que construeixen i treballen diàriament, en i per la nostra zona.

Ens omple d'orgull i satisfacció un Nadal més, treure el cap per la finestra i veure com gràcies al treball en equip, la solidaritat, el treball intergeneracional, la cooperació... hem construït allò amb el que tantes vegades havíem somiat, i això, s'ha convertit en una tradició que ens apropa i ens uneix.

Els joves, de l'espai Jove Doctor Plans, hem elaborat un vídeo, per apropar i compartir aquest moment tan especial amb tots i totes, ja que la situació actual ens ha privat de poder gaudir d'una tarda tan màgica com en edicions anteriors.



Des de diferents agents han valorat la nostra col·laboració, estem molt contents, ens sentim agraïts.

                                         AAVV Can Deu





També em participat en la xarxa d’Espais joves de Sabadell, i des de l’oficina jove, ens van enviar obsequis que ens van agradar molt, hem anat al Salting invitats pel Departament de Drets civils i joventut