diumenge, 29 d’agost del 2021

NOVA TEMPORADA 2021 -2022

 

Acomiadem el curs 2020-2021 amb la satisfacció d’haver superat tots els reptes que aquest curs ens ha plantejat i amb moltes ganes de seguir treballant, com sempre, al vostre costat.

Aquest darrer curs ha estat replè de moments difícils per a tothom; un any diferent, que sens dubte marcarà la resta de la nostra trajectòria, però tant l’equip professional de l’AECD com vosaltres, hem après i hem aconseguit superar de forma conjunta.

Hem hagut d’adaptar-nos de forma constant a les recomanacions per fer front la pandèmia, hem hagut d’adaptar la metodologia de treball, tant en l’àmbit socioeducatiu com esportiu, però al final, gràcies a la vostra col·laboració i implicació amb l’entitat, hem aconseguit sortir endavant i seguir gaudint tant de les activitats esportives com del lleure a l’àmbit sociocultural. Dedicació i esforç són les paraules que millor resumeixen el treball que l’equip professional de l’AECD ha dut a terme per arribar on som ara.

Tanquem un cicle que ha estat molt diferent de la resta i n’obrim un de nou amb més ganes i il·lusió que mai. Ara és el moment de renéixer, d’aprofitar el nostre entorn, de passar temps amb les persones que volem tenir a la vora i sobretot, de seguir fent-ho amb vosaltres.

Aprofita l’inici del nou curs 2021-2022 per apuntar-te a l’esport que més t’agrada, perquè els més petits gaudeixin d’un espai de lleure i per motivar-te a aconseguir nous reptes.

Aquest nou curs, t’esperem, més que mai, amb els braços ben oberts, per seguir creixent al teu costat!