divendres, 22 d’octubre del 2021

ESPAI JOVE DOCTOR PLANS, PARTICIPEM AL SEGON TORNEIG DE FUTBOL INCLUSIU ZONA NORD!!!

 Els joves de l'espai jove Doctor Plans van participar en una trobada el passat divendres dia 8 amb la CIPO, Club d'Esports Sabadell Inclusiu, SIS Nord, Associació Esportiva de Can Deu i INS Jonqueres, amb el suport de CODIS i Intervenció Comunitària de l’Ajuntament de Sabadell, per gaudir d'un torneig de futbol inclusiu al camp de les instal·lacions de la CIPO.

A la jornada van participar gairebé 75 jugadors dels quals 12 eren joves de l'espai. El torneig estava estructurat en 8 equips formats per diferents jugadors de cada entitat barrejats. Aquest van jugar uns en contra d'altres durant 10 minuts cada partit. D'aquesta manera tots van poder jugar amb tots, sense diferències, sense barreres, sense importar l'edat, el sexe, gènere, ètnia, capacitat, tothom era benvingut a formar part dels equips i d'aquest torneig.

Els i les joves de l'espai jove Doctor Plans van gaudir molt de la trobada, van poder combinar coses com l'esport, els amics i la família en una mateixa activitat.
La seva experiència va ser molt positiva i enriquidora, ja que a més de gaudir de l'esport que els agrada molt, van fer noves amistats i van veure les habilitats d'alguns companys d'equip d'una manera positiva i més com una capacitat que com a una discapacitat.

És d'agrair la col·laboració tant de les diferents entitats, com de les famílies i dels mateixos participants, donat que no només era una activitat per jugar al futbol, sinó una oportunitat d’inclusió i respecte. Coincidint en un mateix espai per donar suport a l'esport i a les persones.