dilluns, 13 de desembre del 2021

S’activa un número de telèfon únic per contactar amb els serveis socials municipals

L’Ajuntament posa en marxa un nou número de telèfon únic per tal que la ciutadania pugui contactar amb els serveis socials municipals. El nou servei funcionarà com a centraleta d’atenció, atendrà les consultes o peticions de la ciutadania per accedir al sistema de serveis socials i programarà les visites. El telèfon unificat serà el 93 745 33 30 i començarà a funcionar el proper 13 de desembre.

Amb la mesura s’unifiquen en un sol número els diversos telèfons de contacte o vies d’accés que hi havia fins ara, simplificant i facilitant que els ciutadans i ciutadanes puguin contactar amb els serveis d’Acció Social. Així, s’hi podran adreçar persones amb problemàtiques o consultes molt diverses: des de situacions de vulnerabilitat fins a problemes amb l’habitatge i drets energètics com també situacions relacionades amb infància i adolescència, dependència o discapacitat, entre altres.


Horari

L’horari d’atenció de la nova centraleta serà de dilluns a divendres de 8.30 a 15.00h, i els dilluns i dijous també en horari de tarda, de 16.00 a 18.30 h.

En cas que es requereixi una atenció d’urgència, es podrà continuar contactant amb el SUES (93 726 47 00) o amb Policia Municipal (900 112 092).