dissabte, 5 de març del 2022

Tornem al CIRC RALUY

 

El passat divendres dia 11 de març una seixantena de famílies i infants del barri de Can Deu van anar a veure l’espectacle del circ Raluy,  Vekante.

Vekante és una paraula en Esperanto que significa “despertar” dirigit per Rosa Raluy.

Encara que el temps no va ser idoni, ningú es va voler perdre l’espectacle i vam comptar amb un 100% de participació per part de les persones apuntades.

Abans d’entrar, hi havia paradetes amb crispetes, begudes, llaminadures, creps i cotó de sucre per gaudir encara més de l’espectacle.

La funció va ser espectacular, molt divertida i emocionant. En resum vam poder gaudir d’acrobàcies i exhibicions sorprenents que van deixar al públic amb la boca oberta!

A més a més, un pallasso va fer participar al públic en una funció que va fer que ningú pogués parar de riure. Ens ho vam passar d’allò més bé!

En definitiva, tant infants, famílies, com professionals de l’entitat, vam gaudir d’una tarda divertida i plena d’emocions!

 


 Durant tot l’espectacle el narrador és l’Aleix  i una animadora que es diu Lola també molt graciosa amb accent andalús.

Com l’ espectacle dura 2 hores van anunciar pausa amb un home ( el pallasso) disfressat com exhibicionista amb una gavardina i quan se la obria posava  << PAUSA << . Al final de l’espectacle tots els artistes acomiaden a la sortida als espectadors.

 Molt recomanable : Acrobàcies, interpretació, equilibrismes, dansa,  malabarismes, màgia, comicitat