dilluns, 27 de juny del 2022

PRIMER DIA DE CASAL

SUMMER GAMES

l·lusió, ganes i motivació han estat les paraules més representatives del primer dia de Casal d'estiu 2022, en aquesta ocasió, sota el títol "Summer Games" o Jocs d'estiu. 

Durant el dia d'avui, l'equip professional de l'Associació Esportiva Can Deu han acollit a més de dos centenars de nens i nenes per presentar la nova edició del casal d'estiu de l'entitat que es duu a terme a diferents escoles: Escola Can Deu, Roureda, Gaudí i Institut Joan Oliver. Tots i totes els i les participants han gaudit d'una jornada plena de jocs dinàmics, manualitats, presentacions i retrobaments amb companys i companyes de l'escola. Com ja sabeu, aquest any la temàtica del casal són els jocs i els hem dividit per setmanes de la següent manera: encetem la primera setmana del casal amb els jocs populars, la segona; videojocs, la tercera jocs de taula, i la darrera jocs cooperatius.


Els infants de l'escola gaudí han destinat el primer dia de casal a elaborar jocs populars dinàmics per conèixer-se millor entre companys i companyes.
😀😀😀😀










                             I per últim, els més grans, els joves del casal, a l'insitut Joan Oliver, 
han gaudit d'una presentació molt dinàmica amb una 
sessió completa d'esport i jocs dinàmics. S'ho han passat d'allò més bé!




                                      ‘amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell’