dilluns, 9 d’octubre del 2017

Èxit al CAMPIONAT DE KARATE DE CATALUNYA CADET, JÚNIOR I SUB21

El passat dissabte 7 d'octubre'17, la nostra Karateka Andrea Paula Mira Ribera va participar al Campionat de Catalunya cadet, júnior i sub21 en les categories kata i kumite (cadet). 

Després d'un bon treball per part de l'Andrea i la Sensei Meritxell Gàmiz, ha estat el primer cop en participar en aquest campionat oficial. 

En kumite, ha aconseguit classificar-se en 2a posició. Aquest fet, ha obert les portes a la preselecció que es va realitzar al CAR de Sant Cugat a la tarda. 

"Queda molt treball per davant i tots esperem que continuïs treballant amb aquestes ganes que et caracteritzen!", paraules que li dedica la Sensei. 
Ànims, el camí és llarg i productiu... Temps i entrenament, donaran resultat!

A l’Associació Esportiva Can Deu, portem 27anys treballant en l’aprenentatge del karate, i per a nosaltres és molt positiu que un dels nostres alumnes tingui opció a participar en campionats d’aquesta magnitud. Actualment, tenim 4 grups de 20 karateques que entrenen al Pavelló Nord de Sabadell, dilluns dimecres i divendres a partir de les 17h de la tarda. En cada grup hi ha alumnes que acaben d’iniciar-se en la pràctica del karate, i també d’altres, amb cinturó negre. 

Les classes estan repartides per edats, des dels 4anys fins als 65.