dijous, 7 de març del 2019

CARNAVAL 2019



PERSONES DE GRAN QUALITAT HUMANA I MOLTES GANES DE COMPARTIR EMOCIONS I AMISTAT.
MOLTES GRÀCIES A TOTS PER FER POSSIBLE AQUEST  CAP DE SETMANA TAN ENRIQUIDOR, a mares, pares, avis/ès, infants, monitors/es i  als 11 adolescents i joves 


Per 5è any consecutiu hem anat a la localitat de Lloret de Mar per celebrar la festa de Carnaval/Carnestoltes, vam participar 15 famílies amb edats des dels 5 a 78 anys. Tots amb moltes ganes de gresca.
Vam arribar el divendres, però el punt àlgid de la festa va ser dissabte, on vam fer una sortida amb guia i tot, per la costa per gaudir de la meravellosa vista que ofereixen les platges de la costa Brava, i fer-nos algunes fotografies pel record.









 A la tarda van veure la Rua, les carrosses que surten a desfilar per exhibir les seves disfresses, simplement vam xerrar tranquil·lament 


A la nit ens vam transformar en troglodites autèntics i altres personatges.......i va començar la gresca..












ELS MÉS PETITS TAMBÈ VAN CELEBRAR LA FESTA DE CARNAVAL

 A L'ESPAI PSICOMOTRICITAT

 


AL GIMNÀS.....Una setmana divertida i amb un tarannà especial.

Com tots sabem la setmana passada va ser governada per l'anomenat rei carnestoltes i com no podia ser d'una altra manera nosaltres també ens vam contagiar amb el seu esperit.
Desde CIPO, spinning, pilates, gent gran, en forma, rítmica, karate i balls us mostrem com ens va governar el Rei Carnestoltes!