dilluns, 4 de novembre del 2019

Som-hi!!!! CENTRE CULTURAL

OCTUBRE 2019

Hem encetat el mes d’octubre creant un mural per recordar els aniversaris de cadascun i cadascuna de nosaltres i que mai se’ns oblidi felicitar als companys i companyes.



També hem omplert el nostre espai amb cartells de colors que ens recordin les normes de convivència i que ens motivin durant el nostre dia a dia.



 



Durant aquestes setmanes també hem après la importància que té el reciclatge a l’hora de cuidar el nostre planeta i, per això, ens hem posat les piles reciclant la nostra brossa diària.


Amb l’arribada de la tardor ens hem tornat molt creatius i hem volgut realitzar un mural que representés aquesta estació de l’any. Per fer-ho, però, hem volgut sortir al bosc per inspirar-nos i després poder plasmar el que hem vist a la paret del nostre espai. Hem col·locat un arbre amb fulles, bolets, castanyes i animalons de la tardor.







A més de tot això, també hem tingut temps per dur a terme representacions teatrals amb titelles i moltes altres activitats que han permès que ens ho passem d’allò més bé!


Aquest mes també hem celebrat La Castanyada i Halloween. 
Vam col.laborar amb l’Associació de Veïns per dinamitzar el barri durant aquesta tradició.


Nosaltres vam fer un tres en ratlla humà

Bolos
Capsa de halowen










Hem gaudit molt de la festa, us deixem unes imatges











Conta contes

Ens vam disfressar i plegats/des 
vam gaudir d’una tarda plena de ball, jocs, tallers i molta diversió!!!!!! J








Les guanyadores dels concurs:




Els més petits tambè hem celebrat la castanyada


I com no,  tambè hem fet el taller de cuina