dilluns, 5 d’octubre del 2020

SETEMBRE!!!!!!

 

INICI DE CURS

Després de l’acomiadament diferent del Març, hem tornat al Centre Cutural amb moltes ganes i energia per dur a terme totes les activitats que ens van quedar pendent i moltes més de noves.

El primer que hem hagut de fer és adaptar-nos a la nova normalitat i hem adquirits hàbits com el rentat exhaustiu de mans, passar les sabates per la catifa desinfectant, l’ús de mascaretes, etc. Pensàvem que ens costaria una mica, però ho estem fent molt bé!

Com sempre, quan arribem al centre, berenem i seguidament, ens rentem les dents. Després de netejar-nos les mans i la taula, arriba l’hora de fer deures i si no en tenim, podem anar al racó de lectura a fullejar els nostres llibres preferits.

Durant la primera setmana vam decorar l’espai amb guirnaldes i dibuixos elaborats per nosaltres mateixos amb diferents tècniques de pintura. Ens ha quedat molt maco!
A més, hem creat un mural de les emocions on cadascú de nosaltres té la oportunitat de expressar com es sent. D’aquesta manera, a més d’aprendre les emocions bàsiques, també adquirim tècniques per saber gestionar-les.


Aprofitant el bon temps i les ganes de retrobar-nos, hem dut a terme moltes activitats a l’aire lliure, ja sigui a les pistes de futbol i basquet, al parc del Nord o al bosc. Ens agrada molt estar en contacte amb la natura perquè sempre ens ensenya coses diferents. A vegades descobrim noves plantes, olors, nous camins, animalons, etc.
També hem incorporat nous hàbits a la nostra rutina. I cada dia fem algun tipus d’activitat esportiva. D’aquesta manera, ens posem en forma a l’hora que ens divertim amb els amics i amigues! Hem practicat ioga, zumba i psicomotricitat. Som uns cracks!