divendres, 20 de novembre del 2020

El proper dilluns tornem a les classes i entrenaments presencials!!

Benvolgudes sòcies i socis,

Arrel del comunicat de la SGEAF d’ahir dijous 19 de novembre i a l’espera de la publicació al DOGC i referent al Pla d’obertura progressiva d’activitats en el sector esportiu i de l’activitat física que es preveu que entri en vigor el proper dilluns 23 de novembre i fins el 6 de desembre, informem que  es permet l’obertura de les instal·lacions i equipaments esportius per a la pràctica esportiva i entrenaments, amb certes limitacions (*).

Davant d’aquests novetats us comuniquem que deixem la pràctica online a través de la plataforma Meet i a partir de dilluns 23 de novembre a la tarda tornem a les sessions – entrenaments esportius presencials a les instal·lacions esportives. Aquest es desenvoluparan de forma adaptada a la normativa actual de cada espai.

Les activitats d’adults als Centres Cívics encara s’està definit com es podran realitzar.


Restem en contacte per qualsevol qüestió.

Gaudiu de l’activitat física i cuideu-vos molt.

 

La Junta Directiva

Associació Esportiva Can Deu

 

(*) Limitacions i restriccions:

1.        Limitació d’aforament a les instal·lacions a l’aire lliure amb aforament màxim permès del 50% i control d’accés

2.        Limitació d’aforament a les instal·lacions cobertes amb aforament màxim permès del 30% i control d’accés.

3.        No està permès l’ús de vestuaris per canviar-se ni dutxar-se.

4.        L’accés d’usuaris a les instal·lacions es tancarà a les 21 hores. Es podrà realitzar activitat d’esportiva a les instal·lacions fins a les 21,30 hores sempre que s’asseguri el temps suficient per arribar al domicili abans de les 22 hores i complir d’aquesta manera amb el confinament nocturn decretat.

5.        Només podran realitzar-se als Centres Cívics activitats esportives infantils i juvenils.

6.        No està permesa l’entrada de públic ni acompanyats.