dimarts, 22 de desembre del 2020

Ganes de fer i creativitat al Centre Cultural!!!!

 

Resumim el mes de novembre com el mes de la creativitat. Hem redescobert el món dels treballs manuals incorporant nous materials i noves formes. Com que som molt sfans de Among us, hem dissenyat els nostres ninots del joc amb les boles Pyssla. Un cop planxades per les monitores, ens han quedat genial!




Hem deixat volar la imaginació i ens ha portat fins a l'espai. Voleu veure els nostres coets? Els hem elaborat amb rotllos de paper de vàter, cartolina, paper matxé, temperes i gomets. Nosaltres estem molt contents/es!





A més a més, a tots i totes ens agrada molt fer puzles. Sabíeu que els puzles milloren la memòria visual, desenvolupen la concentració i estimulen l'habilitat matemàtica? Així fomentem totes aquestes habilitats per incorporar-les a l'hora de fer els deures.




També ens encanta jugar a jocs de taula amb els companys i companyes del Centre Cultural. Passem una bona estona alhora que aprenem habilitats socials, treball en equip i comunicació.







Per mantenir-nos actius i actives aquest mes hem descobert el CardioBox gràcies a una monitora especialitzada en aquesta activitat. És una bona forma de moure'ns i divertir-nos a l'hora. Després, per tornar a la calma, fem ioga i relaxació.




Gràcies a la fundació Probitas, també tenim l'oportunitat de menjar aliments saludables cada dia a l'hora de berenar. Un dels nostres berenars preferits és la fruita amb xocolata de 85% de cacau. Està boníssima!