dilluns, 4 de gener del 2021

Arriba Nadal !!!!!....... i el Arbre dels somnis !!!!!!

 Quan s'acosta el fred, gaudim del temps de lleure dins del nostre espai. Aprofitem per jugar als nostres jocs de taula preferits a l'hora que millorem el nostre aprenentatge.

Com que amb el fred, també s'apropa Nadal i les festes, també hem volgut elaborar les nostres treballs manuals. Aquest any hem fet un ren amb plàstic reciclat, llana i granadures brillants. Us agrada? Nosaltres hem gaudit molt fent-lo!



Aquesta activitat ha sigut per adornar els arbres de la zona nord, hem col·laborat els agents educatius de la zona, escola Can Deu, Floresta, Calvet d'estrella, Sant Julià, escola Bressol els Àngels, SIS i Espai Jove, aquest han montat un video molt bonic.


Tot ha sigut possible gràcies a l'organització del Districte III, CODIS, Pla entorn AECD i AAVV Can Deu.




A l'escola, molts i moltes de nosaltres, hem après algunes cançons de Nadal i les hem volgut compartir amb els amics i amigues del Centre Cultural. Per això entre tots, a la vora del tió, hem volgut fer el nostre propi recital de cançons.
 Ens ho passem pipa!


També hem decorat el nostre espai amb un gran arbre de Nadal muntat per nosaltres mateixos/es i un pessebre ben bonic!




A més, a més, aquest any els reis d'orient han vingut de manera anticipada al Centre Cultural. Si, si, de veritat! 

El Pare Noel ens va enviar un vídeo a tots els nens i nenes per explicar-nos-ho. Es veu que les restriccions per la COVID-19 també han afectat les majestats i han hagut de donar els nostres regals al pare Noel perquè sigui ell qui ens faci l'entrega del que vam demanar. Pobre pare Noel, quina feinada! Tot i que amb l'ajuda dels seus rens, ha aconseguit que tots i totes puguem gaudir del nostre regal.





Ulls inundats de màgia, somriures plens d'il·lusió, emocions a flor de pell i molta alegria. Així definim l'arribada anticipada dels Reis d'Orient aquest any al Centre cultural. Ha estat un moment especial on es respirava felicitat a cada racó del nostre espai.


Primer vam veure un vídeo del pare Noel explicant-nos perquè aquest any els regals dels reis d'Orient ens els feia arribar ell i després vam descobrir els nostres regals sota l'arbre de Nadal. Quins nervis!




-No trobo el meu nom... Ara siMire'l.
-Què és? Què és?
-Mira! És el que havia demanat!
-De debò? No m'ho puc creure!
-Estic molt contenta!











Sota les mascaretes, s'amagaven crits d'emoció i rialles per haver obtingut els regals desitjats durant tot l'any. Cada infant ha tingut l'oportunitat de rebre un regal de Nadal i a més a més, a tots i totes els ha arribat allò que van demanar. Quina sort! Això vol dir que s'han portat molt bé.
Després de l'entusiasme causat per la rebuda dels regals, cadascun dels infants van trobar un moment per demostrar l'afecte i l'agraïment que sentia a les monitores.



Hi havia un nen tremolant que li havien portat una targeta amb 20€ per a la play i repetia "mai he tingut 20€, els meus primers 20€, un altre que només li van portar una baldufa i estava super feliç, una altra li van portar una nancy i ella deia no és la nintendo però també la volia i cridava nerviosa.
Les educadores hem viscut i gaudit de l'emoció viscuda pels nens i nenes, i nosaltres volem traslladar aquesta emoció amb el cor, a la Fundació la Caixa i a tots els clients que han participat en el "Arbre dels somnis" el nostre agraïment.


Gràcies a tots els que ho heu fet possibles, Eva, voluntaris, logística, no ens volem deixar a ningú. A TOTS en nom nostre i dels nostres nens i nenes.