dimarts, 27 de juliol del 2021

Viatge per tota Espanya sense sortir de Barcelona

 



Gràcies al projecte Vine i juga amb mi!! Subvencionat pel Departament d'Acció Social de l'Ajuntament de Sabadell, un grup de famílies han pogut gaudir de fer un viatge per tota Espanya sense sortir de Barcelona

Situat en el cor de Montjuïc i ben comunicat amb el centre de Barcelona, el Poble Espanyol és un espai únic que recrea l'ànima d'Espanya.



                          



Passejant per carrers i places amb la millor arquitectura popular del país, hem viscut des de dins la gran diversitat de la nostra cultura. De l'emoció de les festes populars a l'artesania en viu i l'art contemporani. Una renovada experiència de cultura i oci per a totes les edats, que hem gaudit en família.

La Casa del terrissaire, ens ha permès veure com l'artesà treballa la ceràmica amb les seves mans i amb el torn i fins i tot hem pogut pintar el nostre propi gerro o figura.
Volem donar les gràcies a tot l'equip de la Casa del terrissaire per les seves ganes de què gaudeixen d'un gran dia, per mostrar la seva amabilitat i experiència a les nostres famílies.