dijous, 16 de desembre del 2021

A ràdio Sabadell amb el projecte Cuinem relacions...

 

El passat dimarts, vam fer una entrevista a ràdio Sabadell, per parlar sobre el projecte que portem a terme a l’Espai Jove Doctor Plans conjuntament amb algunes entitats del nord, dins del porjecte CODIS, amb l’objectiu de pal·liar l’envelliment i soledat de la gent gran del barri.

Per tant, es tracta d’un projecte de càracter intergeneracional que pretén posar en contacte a les persones grans en situació de soledat amb infants i joves del seu barri fent ús de l’intercanvi de receptes culinàries. Aquesta proposta vol contribuir a reduir la percepció d'aïllament social de les persones grans i reforçar els vincles intergeneracionals al territori.

Al voltant d’aquest projecte va girar l’entrevista realitzada amb ràdio Sabadell, al programa del matí, en la que vam participar les dues educadores de l’espai Jove Doctor Plans, Codis, una veïna del barri que va compartir recepta amb els i les joves de l’espai jove i el president de l’AV de Can Deu.

Des de l’espai jove, hem realitzat dues sessions de cuina amb gent gran del barri, concretament amb àvies dels nostres joves. L’experiència és molt enriquidora tant pels joves com la gent gran.