dijous, 12 de maig del 2022

Aquest estiu no podrem realitzar els cursets de natació a la piscina municipal de Ca n’Oriac

 

La piscina municipal de Ca n’Oriac obrirà quan s’acabin les obres que s’estan realitzant per garantir-ne la seguretat


L'Ajuntament de Sabadell ens ha informat que la piscina municipal de Ca n’Oriac (Parc de Nord) obrirà portes un cop finalitzin les obres de reparació d’urgència del col·lector de la xarxa de clavegueram que passa sota l’equipament, situat a la ronda de Navacerrada. Els treballs podrien acabar durant el mes d’agost, tot i que no es pot tancar una data exacta perquè depèn de com evolucionin les obres.

Per aquest motiu els cursets de natació que tenien previst realitzar durant les 4 setmanes de juliol no els podrem oferir als nostres socis i veïns dels barris de la zona nord.

Haurem d'esperar a l'estiu del 2023 per reiniciar els tradicionals cursets de natació d'estiu que es van aturar al 2020 per la pandèmia.



Els treballs que obliguen a l'anul·lació dels cursets de natació consisteixen en la reparació d’emergència d’un tram del col·lector de la xarxa de clavegueram que discorre per aquesta zona. A finals de setembre es va produir una fuita en la xarxa d’abastament d’aigua potable que passa per l’interior del recinte i es va comprovar que el tram de col·lector havia col·lapsat estructuralment.

La piscina municipal de Ca n’Oriac va entrar en funcionament a mitjan dels anys 80. La instal·lació ha comptat amb diferents reformes i millores al llarg dels anys. Recentment va estrenar una sala de filtració d’aigües, totalment reformada, i un nou sistema de filtració, que ha permès canviar el sistema de cloració pel d’electròlisi salina, més econòmic i sostenible.

L’Ajuntament té previst destinar al voltant de 800.000 euros a aquestes obres.