dissabte, 22 d’abril del 2023

Associació Esportiva Can Deu premi a la promoció de l'esport 2022 a la 69a Festa de l'Esport Sabadell

El passat dijous 20 d'abril, durant l'acte principal de la Festa de l'Esport de Sabadell 2023 hem estat novament premiats amb el "Premi a la Promoció de l'Esport 2022" com la segona entitat més destacada de les 10 finalistes. El nostre president, en Marc González, recollint el premi





Cal felicitar al waterpolista Sergi Cabanas reconegut com a esportista més destacat amb un palmarès a nivell de clubs o selecció en el que ha estat reconegut com a número 1 en un 2022 que va ser campió del món amb la selecció i campió de l’Eurocup amb el CN Sabadell.

En l'apartat entitat més destacada de Sabadell va aconseguir el guardó el Club Tennis Sabadell, que va dedicar una part del premi a les petites entitats esportives de la ciutat que no tenen per la tasca que desenvolupen.

La 69à edició de la Festa de l'Esport de Sabadell va ser molt emotiva i agradable gaudint d'una gran organització, actuacions i reconeixements.



Publicació a ISabadell:

Les històries que hi ha darrere de la Festa de l’Esport per Jordi Sánchez 21 abril 2023

Publicació al Diari de Sabadell:

Sergi Cabanas i Club de Tennis Sabadell, els guanyadors de la Festa de l’Esport per Pere Figueras / Marc Segarra 20 abril 2023