dimecres, 13 de març del 2024

GRATITUT !!!

        

Actualment, des de l'Associació Esportiva de Can deu, duem a terme tallers de ioga, arts escèniques i lectura a l'espai de migdia a 19 escoles de Sabadell. Aquests tallers responen al Pla per l'Equitat i l'Èxit Educatiu de l'Ajuntament de Sabadell i proporcionen als infants habilitats socials i personals.

Contribuir a l'educació dels infants és molt gratificant quan els resultats es tornen visibles: nens i nenes que els hi costa tenir competències socials, i comencen a relacionar-se amb el grup, d'altres que aprenen a llegir o milloren considerablement el seu nivell de lectura, d'altres que aprenen a controlar la impulsivitat i es tornen molt més assertius i empàtics... Veure com els infants adquireixen eines que els ajudaran a viure millor durant la resta de la seva vida sempre és emocionant, però l'experiència es torna encara més gratificant quan els infants reconeixen la nostra feina. 

Us deixem amb la postal que ha fet una nena per agrair-li la seva  feina a la monitora de ioga de l'escola Amadeu Vives.


                 




.