dijous, 4 de novembre del 2021

HALLOWEEN 2021!!!!!

 


 El passat divendres 29 d'octubre es va convidar als diferents grups de l'espai jove. En total van participar 18 joves, i va ser la primera vegada que coincidien molts d'ells.

En arribar, alguns joves venien disfressats, d'altres no… Vam fer un petit joc per  formar dos grups. Aquests grups (el lila i el negre), van participar d'una gimcana pel barri, que prèviament havien preparat juntament amb els comerços del barri (ells havien de donar les pistes).

Cada grup tenia el seu paper on a través d'una endevinalla havia d'anar al lloc on creia que era i demanar un ratpenat o negre o lila depenent del color de l'equip. En arribar al centre cívic, havien d'obrir els ratpenats i, o bé muntar una història de por (equip negre) o bé relacionar diferents personatges de por amb el seu nom. L'activitat va agradar molt als i les joves, va tenir una durada aproximada d'una hora i el resultat va ser molt positiu.


Després vam fer un petit berenar terrorífic, que es va convertir en un bon moment per compartir experiències i finalment, vam fer diversos jocs musicals i discoteca.
Es va notar molt que era la primera festa conjunta que realitzàvem, ja que hi havia moltes ganes i predisposició en tot moment per part de tots.

Un cop mes, s'ha demostrat que la unió fa la força i que millor que sigui en activitats com aquestes on tothom té cabuda i on tots es puguin divertir.

Per la nostra part esperem poder repetir i formar part d'aquestes activitats que donen força a la nostra comunitat, compartint activitats i espais per millorar la convivència i estrènyer lligams.


Els infants van fer una petita festa al centre, combinant deferents cultures: halloween i castanyada, amb disfresses, panellets castanyes i fruites de la tardor amb balls.