dilluns, 20 de desembre del 2021

NADAL AL NORD...

 

Un any més el nord s'omple d'il·lusió i alegria...

L'encesa dels arbres, tant del Nord com de Can Deu, són més que una llum que s'encén, per al nord, és símbol d'unió i treball en equip. Conjuntament, entitats, escoles i veïns fem les decoracions que ens acompanyaran durant totes les festes nadalenques.

Com és ja tradició, des de l'Associació Esportiva Can Deu, tant els infants del Centre Cultural com els i les joves de l'Espai Jove Doctor Plans, participem activament d'aquesta festa de tota la comunitat, tant en la decoració dels arbres amb les nostres manualitats com, en les dues festes celebrades.

Aquest any si més no, aquesta festa comunitària és encara una mica més especial, ens tornem a veure, compartir i reunir al voltant dels nostres avets. Avets omplerts amb les manualitats i il·lusions dels més petits, i de les seves famílies. Uns avets, on podem veure reflectit el treball de tota la comunitat.

Aquests arbres que aquest any il·luminem mostren la fortalesa del nord, junts som més rics, i lluitem per fer créixer la nostra zona, el lloc on vivim, i on hem crescut i on tenim la nostra família... en definitiva la nostra llar.

Ens omple el cor, veure les nostres decoracions fent goig i així poder mostrar-les als nostres familiars i veïns, ajudant així a omplir el nostre Nadal de bons moments.

Deixem unes imatges del treball en equip