diumenge, 11 de febrer del 2018

Trobada dels JJEE de Karate

Ahir dissabte 10 de febrer de 2018 es va desenvolupar amb més de 220 esportistes la primera activitat dels Jocs Esportius Escolars de Karate que organitza el Consell Esportiu de Sabadell amb la col·laboració i suport de l'Escola de Karate Senshi Dojo i de l'Associació Esportiva Can Deu.






Aquesta 1º edició dels JJEE de Karate consta de 3 esdeveniments.

- La Trobada, on tots els i les karateques, agrupats per edat, van fer 6 estacions per treballar, sistemes d'entrenament per la millora de KIHON BÀSIC (Roberto Rubio), IPON/SAMBON KUMITE (Timoteo Vallejos), COMBINACIONS TÈCNIQUES (Meritxell Gàmiz), KATAS ESTILS (Natalia Iglesias), TÈCNIQUES I COMBINACIONS DE KUMITE (Raul Hernandez) i KUMITE (Miguel Franco). La jornada va ser tot un èxit, amb un gran treball per part dels esportistes i seguiment de les famílies.
Aquí podeu veure algunes fotografies.

- La Copa Sabadell de Karate, que es realitzarà el dissabte 3 de març al Pavelló Nord de Sabadell. On hi haurà competició de kata i kumite.

- I el 12 de maig, la Final Comarcal de Karate a la Pista Coberta d'Atletisme de Sabadell, també en les modalitat de kata i kumite. En aquesta final es sumaran els punts del tots els esdeveniments per obtenir la classificació final.

Estem segurs que aquesta primera edició dels Jocs Esportius Escolars de Karate serà tot un èxit i un referent per al futur d'aquest esport.