dijous, 27 de febrer del 2020

GENER I FEBRER PLE A L'ESPAI JOVE DOCTOR PLANS!!!!


Cursa Zombi

La cursa tant esperada pels joves va ser posada en escena el Divendres 24 de Gener a Sabadell centre. L’objectiu d’aquesta cursa era reunir a tots els espais joves així com donar a conèixer els recursos i serveis que s’ofereixen des de l’oficina Jove de Sabadell.

Els i les joves durant la cursa van haver de completar diverses proves amb la finalitat d’aconseguir l’antídot per eradicar el virus del Zombie. Aquestes proves estaven situades en diferents punts tals com: la plaça del gas, el mercat central, l’ajuntament...
Tot i tenir un mapa, els i les joves no els hi va ser tan fàcil arribar als punts degut a que hi havien zombis que els volien atrapar. De fet, molts d’ells i elles es van passar a ser Zombis caçant a la resta de mortals. Tot i perdre’n molts pel camí, els i les adolescents van aconseguir-ho i per celebrar-ho es va fer una festa amb berenar inclòs i fins i tot hi va haver un “fotomaton”.Sant Valentí


El 14 de Febrer, el dia dels enamorats des de l’espai Doctor plans vam profunditzar sobre el significat de l’amor. Segons el psicòleg Tim Lomas juntament amb 14 investigadors més, l’amor ha sigut desglossat en els següents grups:

                         · Amor d’amics           · Amor d’arrelament 
                         · Amor familiar           · Amor experiencial
                         · Amor momentani     · Amor passional
                         · Amor propi               · Amor Compassiu
                         · Amor desventurat    · Amor reverencial
                         ·Amor juganer           · Amor estètic
                         · Amor racional          · Amor possessiu

Mitjançant una gimcana, els i les joves van poder familiaritzar-se amb tots i cada uns d’ells i diferenciar-los entre saludables i tòxics. A més, una vegada finalitzada la gimcana es va obrir un debat sobre com els i les joves veuen l’amor i que esperen d’una parella.