dimecres, 6 de maig del 2020

GAUDIM D'ACTIVITATS EN FAMILIA!!!!!!



Jugar, passar estona amb la família, fer els deures, cuinar, pintar, ballar... Potser haver passat tot aquest més confinats no ha estat tan malament com ens pensàvem a l’inici del confinament. Si més no, hem aprofitat aquest temps per fer un munt d’activitats. Encara que no ens hem pogut veure de manera presencial, hem compartit moltes experiències junts gràcies a les noves tecnologies. 

Voleu veure algunes de les fotografies que ens heu enviat?





 


Aquestes fotografies només són un petit recull de tot allò que heu pogut fer a casa durant aquest mes amb les vostres famílies però aviat en podrem fer de moltes més i de forma conjunta.




En teniu ganes? Nosaltres sÍ, us trobem molt a faltar!

Els més petits



  
                                                                        



Aquest any pel 23 d’Abril no hi va haver roses al carrer ni tampoc aglomeracions de lectors a les llibreries, però nosaltres, per celebrar Sant Jordi, vam fer una tria de quatre poemes i amb l’ajuda de tots i totes vam fer uns vídeos preciosos. Ja els heu vist? 

Va ser molt emocionant!












Agraïm molt la vostra participació en totes les activitats o reptes que us hem proposat durant aquests dies de confinament. A més de distreure’ns tots plegats, hem pogut mantenir el contacte per sentir-nos més a prop que mai. Durant aquest mes també hem aprofitat per planificar tallers, jocs i activitats que esperem dur a terme amb aviat amb tots i totes vosaltres. 


 



D’aquí molt poc ens tornarem a veure amb més ganes de passar-ho bé i d’aprendre!