dimecres, 5 de gener del 2022

Casal d'hivern 2021-2022

 Un any més hem pogut realitzar el ja tradicional casal d'hivern, aquest any no hem pogut arribar a molts dels infants més necessitats, ja que des del Departament d'Educació que sempre ajudava econòmicament, aquest any no ha pogut ser, esperem que el proper sigui possible.

Els infants han pogut gaudir de l'espai, de jocs i joguines, de tallers, sempre amb un ambient divertit i relaxat. I gràcies a una donació de l'empresa IMC, hem pogut regalar molta il·lusió al final del casal.




















Enguany, enlloc de dur-lo a terme a les escoles del voltant, per seguretat, l’hem realitzat al nostre espai.

Han participat infants de totes les edats, des dels 3 anys fins adolescents de 15 anys. Les activitats han estat adaptades als infants participants i els resultats obtinguts han estat molt satisfactoris.

S’han dut a terme activitats molt heterogènies, des de tallers manuals, fins a activitats esportives. Tant infants com adolescents han gaudit de les dinàmiques que s’han realitzat juntament amb els companys i companyes.

També hem realitzat sortides a l’exterior, concretament, al bosc. Tant infants com joves, han gaudit de la naturalesa i l’entorn que ens envolta.